Nieuwe gameplay The Outer World getoond

Tijdens de Tokyo Game Show is nieuwe gameplay getoond van The Outer Worlds. Het betreft 20 minuten van de game en hoewel de teksten op het scherm in het Japans zijn, geeft de demo wel een mooi beeld van de game. Zo zijn dialogen te zien alsmede de combat en de omgevingen.

Heimwee naar Fallout New Vegas anyone? The Outer Worlds verschijnt op 25 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een release op de Nintendo Switch volgt in 2020.

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  licht het aan mij of zijn de vijanden in deze game echt olie dom oftewel ai om te huilen

 2.   
  Anoniem-550788072's avatar

  Dit ziet er niet best uit..

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Alexeytef:

  kravitsko da da zanef ?

 4.   
  mmx's avatar

  @the ultimate gamer boss: zo jij spreekt ook internationaal man ,da ?

 5.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @mmx: haha mee maar hoe zal ik het aardig formuleren die nep accounts moeten ze gewoon wat aan doen word veel de laatste tijd

 6.   
  mmx's avatar

  @the ultimate gamer boss: het is een plaag soms wat irritant. Maar je kan er weinig tegen doen ze blijven komen. Het verpest een beetje deze fijne site.

 7.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @mmx: dat wel

 8.   
  mmx's avatar

  @the ultimate gamer boss: even offtopic ik kreeg een kado binnen vandaag een game teltale livingdead collection maar ik heb deze nog nooit gespeeld.Nuvraag ik jou is dit wat ?

 9.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @mmx: haha ken kwa naam wel maar nee kwa beelden vind ik dr niks aan

 10.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  gamersnet doe eens wat aan die anonieme accounts rn die accounts die hier komen spammen dag in dag uit ?

 11.   
  mmx's avatar

  @the ultimate gamer boss: ach het maakt niet uit kreeg dat ding gratis dus toch maar eens kijken dan. Anders zet ik hem gewoon inde collectie.

 12.   
  mmx's avatar

  @the ultimate gamer boss: zolang ze anonieme reacties toestaan,waar ook goede reacties tussen zitten is er weinig anders aan te doen dan de rommel verwijderen. Die buitenlandse troep blijft ook gewoon komen je kan de I P blokkeren maar dan komen ze doodleuk terug als ze mat VPN werken.

 13.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @mmx: idd gewoon afschaffen anoniem heefd geen meerwaarde voor de site

 14.   
  Mike Gevers's avatar

  @the ultimate gamer boss: Het gekke is dat, sinds we anoniem reageren hebben ingeschakeld, het vooral geregistreerde accounts zijn die grootschalig spam posten. Ik heb alleen vandaag al zes reacties weggemieterd, die allemaal onder een geregistreerde gebruikersnaam waren geplaatst.

  We snappen dat het vervelend is voor de vaste (en zeer gewaardeerde) bezoekers, maar het is goed voor de Google-passant, die zo snel en eenvoudig zijn of haar zegje kan doen. We blijven er zo dicht op zitten als we kunnen. Hopelijk zorgt dat ervoor dat de bots ons mooie stekje op het internet weer verlaten 🙂

 15.   
  mmx's avatar

  @Mike Gevers: als de passanten het hier zo leuk vinden laten ze zichzelf dan gewoon even registreren. Dat is voor hun leuker voor zichzelf maar ook voor de vaste leden hier.

 16.   
 17.   
  Petor's avatar

  @mmx: Ik vraag om geduld, jullie zeggen oke, het is net een week verder… Lekker geduldig…

 18.   
  mmx's avatar

  @Petor: ik heb geduld genoeg Peter .

 19.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Mike Gevers: gewoon verwijderen en of niet toe staan als ik de presi was van een site zoals jullie dan had ik dat niet eens toe gelaten begint vervelend te worden

 20.   
  Anoniem-1889919068's avatar

  @the ultimate gamer boss: dat vind ik ook.

 21.   
  the ultimate gamer boss's avatar