Pokémon-website teaset nieuwe Pokémon

Op de officiële website van Pokémon Sword & Shield is een vage afbeelding te vinden die een nieuwe Pokémon moet onthullen. Op de afbeelding is sowieso te zien dat we praten over een Fighting-Pokémon, maar veel meer informatie wordt niet gegeven. Als je klikt op het plaatje zal een laadscherm verschijnen, waarna de afbeelding groter wordt getoond.

Er gaan geruchten online dat dit een nieuwe evolutie is van Farfetch’d en ook wordt er gesproken over een ridder-Pokémon met een lans. Buiten het plaatje wordt er ook een gedeelte van de omschrijving van het monstertje getoond:

“Only ______ that have survived many battles can attain this ______ When this Pokémon’s ______ ______ers, it will retire from combat.’ Fans think that ‘when this Pokémon’s leek shatters’ is a likely solution, and to shatter the opposing knight’s lance in a joust is to win the match.”

Richting de release van Pokémon Sword & Shield zullen we steeds meer nieuwe wezentjes ontmoeten. Eerder deze week werden Cramorant en Polteageist uit de doeken gedaan. Wat voor Pokémon is dit volgens jou? Laat het ons weten in de reacties.

  1.   
    Anoniem-1073576306's avatar

    Het lijkt wel Cubone of Marowak.