Stemacteur vervangen in nieuwe update Fire Emblem: Three Houses

Nintendo heeft een update doorgevoerd in Fire Emblem: Three Houses. De meest zicht(hoor)bare verandering is de vervanging van de stemacteur die de rol speelt van Byleth. In juli werd bekend dat acteur Chris Niosi aanstootgevend gedrag had vertoond richting collega’s en vrienden en daarnaast heeft hij contractbreuk gepleegd door over de game te vertellen tegen een ex. Nintendo reageerde toen als volgt:

“After assessing the situation, we decided to re-record the character’s voiceovers in Fire Emblem: Three Houses and Fire Emblem Heroes with another actor. The new voiceovers will be included in a future patch.”

Dat is nu gebeurd en Niosi is vervangen door Zach Aguilar. Hij is onder andere bekend van rollen in JoJo’s Bizarre Adventure en Hunter x Hunter.

Naast de vervanging van de stemacteur is er ook nieuwe content toegevoegd. Er zijn nieuwe items te vinden in Byleth’s eigen kamer, namelijk de Sacred Galewind Shoes, Sacred Floral Robe, Sacred Snowmelt Drop en Sacred Moonstone. Ook zijn er vijf nieuwe gevechten beschikbaar: Battle at Lake Teutates, Battle in the Forest, Battle at Gronder Field, Battle at the Sealed Forest en Battle at Conand Tower.

Tot slotte is de Maddening-moeilijkheidsgraad toegevoegd, die je kunt spelen nadat je de game hebt uitgespeeld.

Onze Wester is enorm enthousiast over de game zoals te lezen is in de Fire Emblem Three Houses review en te horen is in zijn gesprek met Peter in de Gamersnet Podcast Review.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren