Botanica DLC voor Anno 1800 nu beschikbaar

De tweede DLC voor Anno 1800 is nu beschikbaar voor pc. Botanica draait vooral om cultuur, want je kunt je steden aankleden met onder andere boulevards, exotische planten en 11 nieuwe ornamenten. Daarnaast zijn er 21 botanische modules en een broeikas toegevoegd.

https://www.youtube.com/watch?v=R4FQEAmPb3

Geniet van je muzikale paviljoen en maak je stad nog mooier met 59 nieuwe planten en verschillende bloembedden. Je dient voor deze DLC wel de vierde etappe hebben bereikt met je samenleving.

Botanica maakt deel uit van de season pass, maar is ook los verkrijgbaar.

Wil je nog meer weten over de game, check vooral ook de Anno 1800 review, de videoreview en de review van de eerste DLC; Sunken Treasures.

  1.   
    Tadao's avatar

    En voor Total War: Warhammer 2 is nu ook The Hunter and the Beast beschikbaar dat de Empire vebeterd voor Mortal Empires campaign als je ook spel 1 hebt als deel van een de update dat met het spel komt. Met een gratis DLC voor Gor-rok, en in zo’n 5 dagen voegen ze Gotrek en Felix aan het spel toe, dat je kan krijgen met een code van Games Workshop’s White Dwarf boekje, al zal het in een maand/halverwege Oktober ook gratis worden.

    Beetje off topic, maar het voelde een beetje zonde de spotlight alleen op Ubisoft te houden. Al waardeer ik het wel dat ze zoveel prijsvragen mogelijk maken en misschien zelfs een beetje de lichten aanhouden 😉