FIFA 20 beste spelers Ultimate Team bekendgemaakt

De lancering van FIFA 20 komt met de dag dichterbij. Net als ieder jaar worden de statistieken van iedere speler aangepast naar hun huidige vorm, waardoor er ook dit jaar een mooi lijstje met de honderd beste spelers voor FIFA Ultimate Team is ontstaan.

Waar het vrijwel ieder jaar gaat tussen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi, heeft de Argentijn dit jaar aan het langste eind getrokken. Messi heeft een rating van 94, terwijl Cristiano Ronaldo het moet doen met een beoordeling van 93.

Daarnaast zijn in FIFA 20 liefst drie Nederlanders terug te vinden in de top honderd. Hoewel Juventus geen deel uitmaakt van de game, bezet Matthijs de Ligt de 81 plaats, de naar FC Barcelona getransfereerde Frenkie de Jong staat op de 77e plek. De hoogst genoteerde Nederlandse speler is niemand minder dan Europees voetballer van het jaar Virgil van Dijk die een zevende plek bezet.

Ook is er een Eredivisionist in de top honderd te vinden. Niemand minder dan middenvelder Hakim Ziyech legt beslag op de 97e plek van de prachtige lijst. Bekijk snel hieronder de rest van de top 100 beste spelers!

Vanaf 27 september kan je officieel met Virgil van Dijk aan de slag in FIFA 20, wanneer de game verschijnt voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Middels de Ultimate of Champions edition valt de game al te spelen vanaf 24 september. Heb je bezit van EA Access, dan kan je de game al tien uur lang spelen vanaf 18 of 19 september.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren