Toevoeging games Nintendo Switch Online niet meer op maandelijkse basis

Er gaat het een en ander veranderen in Nintendo Switch Online. Na de aankondiging van Nintendo dat de online service vanaf nu ook SNES-games gaat aanbieden, heeft men ook te kennen gegeven dat zowel NES- als SNES-games aan de lijst zullen worden toegevoegd, maar dat dit niet meer op de reguliere basis gaat gebeuren.

Hiermee komt dus een einde aan het huidige stramien van maandelijkse toevoegingen. Nintendo heeft dit middels een mail aan website Business Insider laten weten. Erg veel woorden maakte de vertegenwoordiger van de Japanse softwaregigant er niet aan vuil.

“More NES games will be added in the future, but those releases will not adhere to a regular schedule.”

“More Super NES games will be added after launch, but those releases will not adhere to a regular schedule,”

Naast dit knap stukje copy/paste-werk heeft Nintendo dus verdraaid weinig te zeggen over de verandering binnen het Nintendo Switch Online-programma. Met andere woorden, we moeten nu gewoon in de gaten houden wanneer er wat nieuws aan de lijst wordt toegevoegd. Gelukkig voor de leden van de service is er met de recente toevoeging van SNES-games gelijk een flinke bult aan games toegevoegd. Met games als F-Zero, Super Metroid, Star Fox en The Legend of Zelda: A Link to the Past kunnen we voorlopig wel weer eventjes voort.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren