Rainbow Six Siege passeert 50 miljoen spelers

Hoewel de lancering van Rainbow Six Siege voor Ubisoft misschien wel teleurstellend was, heeft het team toentertijd het spel zeker niet laten doodbloeden. Door de komst van steeds meer operators, strijdvelden en de vele gratis testsessies heeft Rainbow Six Siege voor een ware comeback gezorgd waar je u tegen kan zeggen.

Vlak na de lancering van Siege had het spel te maken met een gemiddelde van 8.000 spelers op pc, waarbij momenteel Ubisoft aankijkt tegen een getal van 75.000 spelers. Daarbij was vorig jaar tijdens de E3 onthuld dat Rainbow Six Siege de 35 miljoen spelers had aangetikt. Nu maakt Ubisoft dan ook met trots bekend dat zij de grens van 50 miljoen spelers hebben gepasseerd.

Maar ook nu gaat het spel verder. Operation Ember Rise, het derde seizoen van het vierde jaar, verschijnt op 9 september voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Deze operation brengt Amaru en Goyo naar het strijdveld waarmee het totaal op vijftig verschillende operators komt te staan. Wij van Gamersnet feliciteren Ubisoft van harte met het behalen van dit prachtige aantal!

  1.   
    dannyelske's avatar

    Hoeveel smurf accounts zitten daarbij??