Nieuwe SNES-games en controller voor Nintendo Switch

Ben je nog geen lid van Nintendo Switch Online? Mogelijk dat Nintendo in de nieuwste Nintendo Direct je een reden heeft gegeven om toch maar een online abonnement aan te schaffen. Er komen namelijk twintig gratis SNES-games in de retro-library. Voor de die-hard oldschool gamers is er zelfs een wireless SNES-controller.

Elke maand wordt de bibliotheek van NES-games al wat groter. Vanaf vandaag zijn ook SNES-titels te vinden in de grote retro-bibliotheek van het Switch Online abonnement. Enkele top titels waarmee we aan de slag kunnen zijn: Star Fox, Super Mario Kart, Super Mario World en The Legend of Zelda: A Link to the Past. De volledige lijst met beschikbare titels is te vinden op de website van Nintendo.

Naast twintig nieuwe titels is er nog meer leuk nieuws voor fans van oldschool games. Je kan deze nieuwe titels namelijk helemaal in stijl spelen met de nieuwe draadloze SNES-controller voor de Switch. Deze controller is te koop via Nintendo zelf en is exclusief voor Nintendo Switch Online-leden. De controller kost 29,99.

Het nieuws van een SNES-controller komt niet zomaar uit de lucht vallen. Vorige maand waren er namelijk al afbeeldingen gelekt van de desbetreffende controller.

 1.   
  BearsRidingTanks's avatar

  This news brings great happiness. Super Metroid op de switch alleen al maakt het nu waard om het abonnement te nemen.

 2.   
  mmx's avatar

  Het word steeds beter voor de switch.vooral met die controller.

 3.   
  Anoniem-683193610's avatar

  vanaf hoe laat zijn ze speelbaar?

 4.   
  OnOwned's avatar

  @Anoniem-683193610: Dat is een hele goede vraag. Wij weten het zo ook niet. Ben zelf ook al de boel in de gaten aan het houden, want wil Yoshi’s Island spelen zo snel mogelijk 😉