Dave Bautista speelbaar in Gears 5

Dave Bautista heeft eindelijk zijn zin, soort van. De WWE worstelaar heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij maar al te graag in de Gears of War-film als Marcus Fenix ten tonele zou verschijnen, maar dat plan lijkt vervlogen. In plaats daarvan mag Bautista in vol COG-ornaat in Gears 5 zijn spierballen tonen, wat zeker geen misselijk alternatief is.

Bautista zelf is er in ieder geval maar al te blij mee, al geeft hij ook meteen aan dat het g*dverdomme eens tijd werd dat hij in het Gears-universum werd opgenomen. Op Twitter laat de kleerkast dan ook maar meteen zien hoe zijn COG Armor hem als gegoten zit.

Het mooie van alles is dat d’n Dave (kent z’n eigen krachten nie, jonge!) helemaal gratis en voor niks te downloaden valt, zodra WWE’s Clash of the Champions geweest is. Voor de duidelijkheid, dat is vanaf 15 september dus. Tot 28 oktober kun je krachtpatser richting je Xbox One of pc sleuren, mits je hem kan zien natuurlijk. In Guardians of the Galaxy beweert hij namelijk dat ‘ie onzichtbaar kan zijn, wat een pot tussen hem en John Cena wel erg raar zou maken…

  1.   
    mmx's avatar

    Heej die gozer heb ik gisteren in Final Score gezien op Netflix .