Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville onthuld met trailer

Het leven van Electronic Arts’ nieuwe Plants vs. Zombies-game is een verhaal die lekt als een rieten mand. Zo werd vorig jaar door Amazon het bestaan van de game al uitgelekt, verstuurde EA zelf uitnodigingen voor de alfa van Plants vs. Zombies die toentertijd nog onder de codenaam ‘Picnic’ stond en werd vorige maand al een trailer van de uiteindelijke Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville vroegtijdig uitgelekt.

Nu is de tijd eindelijk rijp voor Electronic Arts om Plants. Vs Zombies: Battle for Neighborville daadwerkelijk te onthullen middels een trailer. In de trailer is onder meer te zien dat er een drietal aan nieuwe planten en een viertal aan zombies zich bij de line-up mogen scharen.

Ook kan je met elkaar kennismaken in een sociale hub, vergelijkbaar met die van Call of Duty: WWII. Hierbij heeft iedere strijdende partij een geheel eigen hoofdkwartier. De zombies komen terecht in de zogenaamde ‘Zomboss HQ’, terwijl de planten terechtkomen in een prachtige kas nabij ‘Dave Manor’.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville verschijnt op 18 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Toch kan je nu ook al aan de slag met het spel. Middels de Founder’s Edition kan je nu al het strijdveld betreden als ‘Founding Neighbor‘.

 1.   
  Derocker1000's avatar

  Deze ochtend gekocht, zalige game! 😀

 2.   
  mattioza's avatar

  Ziet er zeker veelbelovend uit! Heb het eerste deel heel veel gespeeld. Prima evenwicht/aanpak van microtransacties ook. Bij het 2de deel hard getwijfeld om te kopen, maar kon me net niet over de streep trekken, ook gezien de playerbase toch vrij snel daalde.
  Het is wel gevaarlijk dat EA hier nu pas mee uitpakt, een goeie maand voor release, terwijl ze het prima naar E3 of Gamescom konden meepakken.