Gamersnet Gear: ROCCAT Vulcan 120 AIMO

Al vluchtig “ontdoost” tijdens de vroege verhuizing in de ROCCAT Vulcan 120 AIMO unboxing, maar nu ook terug voor een volwaardige videoreview. Gamersnet Gear is low-key terug van weggeweest, te beginnen met ons oordeel over ROCCAT’s nieuwe vlaggenschip onder de toetsenborden.

De Vulcan 120 AIMO is een zoveelste mechanische toetsenbord van ROCCAT, maar nu voorzien van een fraaie, eigen ROCCAT Titan-schakelaar én het unieke AIMO-verlichtingssysteem. Staat het daarmee overeind als een “degelijk beestje”? Samen met Peter bespreekt Tom het in de terugkeer van Gamersnet Gear.

Wil je meer weten over het toetsenbord of heb je specifieke vragen; schroom ze vooral niet te stellen. Onze toetsenbordman Tom zit nog even klaar om meer informatie en ervaringen te delen, voordat een optionele geschreven review op Gamersnet daadwerkelijk onderweg is…

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Heeeeey Eindelijk komt dan waarschijnlijk wekelijks mijn meest favo topic weer terug.

  en weer eens levende beelden te zien, Ze leven nog die peet en tom. hahahaa
  Heb dr weer zin in boyssssss

 2.   
  Puddingboom's avatar

  Ik vind het wel wat hebben, daarnaast zie je de halve zakken chips daadwerkelijk onder je toetsen liggen, yuk. Het missen van usb out’s is toch pittig nadelig.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Puddingboom: Ik heb al een tijdje geen USB passthrough meer, en ik mis het zelf amper. Is denk ik ook heel erg gebonden aan hoe je set-up ingedeeld is en hoe je je kabels (en toegankelijke poorten) managet.

  Toetsenbord zelf begint langzaam maar zeker een favorietje te worden. De schakelaars zijn écht anders dan anders in gevoel. Heel stevig, maar best makkelijk en precies om in te drukken.