Nieuwe trailer The Outer Worlds verschenen

De allernieuwste RPG van de Fallout-ontwikkelaars, genaamd The Outer Worlds, verschijnt volgende maand en brengt heel wat buitenaardse actie met zich mee. Onderstaande trailer is een soort rekruteringsvideo, waarin Halcyon jou binnen wil hengelen om er te komen werken. Overigens met alle gevolgen van dien..

Verder zien we diverse gevechtsstijlen, karakters en een soort “fobieën” die deze karakters kunnen hebben. The Outer Worlds verschijnt op 25 oktober voor pc, Xbox One en PlayStation 4. De game gaat ook voor de Nintendo Switch verschijnen, al is nog niet bekend wanneer exact.

 1.   
  Tadao's avatar

  Ik voel mij zelf nog niet zo gedreven het spel te willen spelen.. Een combinatie van ‘Hey is dom, maar het feit dat ik verdronken zal worden in gameplay van youtube terwijl ze willen dat ik een jaar wacht op de Steam release dood mijn interesse’ en ‘Ik voelde meer hype omdat het Obsidian is dan wat ze in de trailer toonde dusver’

 2.   
  mmx's avatar

  Het ziet er best mooi uit maar ik wacht toch hiermee tot er een goede review is.

 3.   
  Petor's avatar

  Damn ik heb zoveel zin in deze game!

 4.   
  mmx's avatar

  @Petor: even oftopic Peter het valt mij de laatste dagen op dat er veel anonieme reacties zijn. Maar ik heb dit verschijnsel hier bijna nooit gezien. Verder wil ik er aan toevoegen dat de moderators hier echt goed werk doen en dat de echte rommel hel snel weggehaald word dat vind ik echt TOP .

 5.   
  Petor's avatar

  @mmx: Hoi hoi! Dat klopt helemaal! Sinds een kleine week is er de mogelijkheid om anoniem te reageren op Gamersnet! Dit om wat meer activiteit op de frontpage te krijgen. Natuurlijk hangen er wat risico’s aan vast, maar we houden het zo goed mogelijk in de gaten en leuk dat het je opvalt dat we ons werk zo goed mogelijk proberen te doen 🙂

 6.   
  GsA_Dragonheart's avatar

  Toch ook weer een game waar ik naar uitkijk zonder er al teveel van op te zoeken. Dit met gears 5 en Borderlands 3 en ik kan weer heel wat maanden plezier beleven.

 7.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  mijn ogen zien fallout op de lsd wauw