Control-eerbaar slechte podcast | Gamersnet Podcast #74

Onze welgemeende excuses voor de kraak in de audio!

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast! Deze week schuiven Patrick, Tom en Peter aan om het onder andere te hebben over de games Control, Wreckfest en Disintegration!

Natuurlijk komen ook de microtransacties weer langs, ditmaal vanwege de column van Patrick. Kortom, genoeg te beleven in deze lange aflevering van de GN Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of [email protected], of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  Derocker1000's avatar

  De Podcasts blijven leuk om te luisteren. 😀

  €60 vind ik een mooie prijs voor een game en 8 uur is best nog wel een lekker speeltijd. Je maakt een game zolang als jezelf maar wilt. Als je meer side quests doet duurt een game ook al langer. Als je, je eigen maar vermaakt is het helemaal goed.
  Ik heb control ook besteld na het lezen van de review en zal hem met alle plezier gaan spelen. Sommige game developers hanteren wel overdreven prijzen voor wat cosmetische items. Maar microtransactie zijn er en zullen er helaas altijd wel zijn. Dan steun ik liever een game via crowdfunding dan voor €20 een skin te kopen.

  En zoals Tom zegt #koophemnietpeter