Releasedatum Mario Kart Tour eindelijk bekendgemaakt

We weten al ruim anderhalf jaar dat Mario en z’n vriendjes binnenkort ook naar mobiele apparaten komen gescheurd. Een releasedatum bleef uit, tot nu. Mario Kart Tour verschijnt volgende maand. Op 25 september om precies te zijn.

Eerder dit jaar werd er al het een en ander bekendgemaakt over de inhoud van de game. In de beschrijving van de game in de App Store is te lezen dat er een ‘Frenzy Mode’ wordt geïntroduceerd waarin je onverslaanbaar bent en een bepaald item ongelimiteerd kan gebruiken. Het is ook mogelijk om racers, karts en badges te verzamelen. In de trailer is een voorproefje te zien van de tracks waarmee je aan de slag kunt.

Mario Kart Tour is vanaf 25 september beschikbaar voor iOS en Android. De game zal gratis te downloaden zijn, maar bevat wel microtransacties om je in-game leven makkelijker te maken.

 1.   
  mmx's avatar

  Dit vind ik leuk .

 2.   
  Derocker1000's avatar

  Helaas komt die niet beschikbaar in België.
  Gelukkig zijn er omwegen via een NL of USA account te gebruiken. =D

 3.   
  Petor's avatar

  @Derocker1000: Waarom komt de game niet naar België?

 4.   
  Derocker1000's avatar

  @Petor: Vanwege de microtransactie. Daardoor is Dr. Mario ook niet beschikbaar in België en binnenkort wordt Fire Emblem Heroes en Animal Pocket ook verwijderd vanuit de Belgische app stores. Ook Gears Pop! is niet beschikbaar bij ons vanwege al die microtransacties.

 5.   
  CHILLOZZ's avatar

  Ziet er wel dope uit… Vind het wel gek/raar dat hij gratis zal zijn…

  en dat voor een nintendo game. [mario]

  Ga hem zeker proberen maar of mijn telefoon dat een beetje aankan weet ik niet.

 6.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Derocker1000:

  Dat is wel behoorlijk kak zeg.
  Vind dat soort regelgeving sws wat krom. Men bepaald toch zelf wel wat ze wel/niet kopen.

  en sja als kinderen het stiekem doen…. Dan blame ik meer de ouders/opvoeding dan dat een gameontwikkelaar de schuld krijgt.

  Dan moet je als ouder maar zorgen dat je kroost niet zomaar wat kunnen kopen. Kwestie van goed opvoeden en zorgen dat je kids niet zomaar wat kunnen kopen. Dus geen inlog gegevens heeft en/of geen creditcard laten slingeren

  Hebben jullie dan ook niet die Casino update in GTA ??