‘Overwatch gaat richting de Nintendo Switch’

Nadat vorig jaar Diablo 3: Eternal Collection al naar de Nintendo Switch geport was, lijkt nu een recentere klassieker van Blizzard Entertainment naar de console van Nintendo te gaan. Middels een pagina op de website van internetgigant Amazon, die inmiddels onbereikbaar is, zou moeten blijken dat Overwatch richting de Nintendo Switch gaat.

Op deze pagina was voor korte tijd een beschermhoes voor de Switch te zien, die geheel in het thema van Overwatch is en wordt geproduceerd door PowerA, een bekende op dit gebied. Daarnaast is de hoes ook nog eens officieel gelicenseerd door Nintendo én Blizzard Entertainment.

Dit is overigens niet de eerste keer dat er iets van Nintendo uitlekt door accessoires. Eerder werd de Switch Mini, die later de officiële naam Switch Lite kreeg, al vroegtijdig onthuld nadat er bij webwinkel Honson diverse afbeeldingen waren uitgelekt.

Hoewel het niet helemaal zeker is, gaat er mogelijk een aankondiging plaatsvinden bij de Nintendo Direct die in de maand september moet plaatsvinden. Vanaf het jaar 2012 heeft Nintendo iedere september, op het jaar 2015 na, een Nintendo Direct in deze maand gehouden. Houdt Gamersnet dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes omtrent dit gerucht!

  1.   
    Mieke Schoester's avatar

    Yes please!