Speler The Division 2 vindt eindelijk fout gespelde auto

Een erg bijzonder avontuur voor spelers van The Division 2. Al maanden zit er een fout gespelde politieauto in het spel. De auto is eindelijk gevonden door een Duitse gamer.

In The Division 2 zijn we gewend om bounties te hunten, publieke executies te voorkomen en hier en daar een bad guy vol te pompen met lood. Maar al langere tijd is er een grappig foutje toegevoegd aan de game. De game bevat namelijk een politieauto waarop ‘police‘ verkeerd is geschreven. De desbetreffende auto zit al maanden in de game, maar pas toen een ontwikkelaar fans eraan herinnerde dat nog niemand de auto gevonden had werd een Duitse gamer geactiveerd om actief met zijn clan te gaan zoeken. Dit leidde eindelijk tot de vondst van de leuke toevoeging. Na zijn vondst tweette de Duitser een screenshot naar de ontwikkelaars en hiermee was de zoektocht eindelijk tot een einde gekomen. De Berlijnse jongen wint hiermee een leuke prijs. Wat de prijs precies is, is niet duidelijk.

Voor alle speurders die de politieauto met eigen ogen willen zien: De auto is te vinden net onder het gebied Foggy Bottom. Mocht de foutieve spelling je niet opvallen, is er nog een detail waar je op kan letten. De ‘O’ van de auto is namelijk voorzien van een winkyface.

 1.   
  MaTriXX's avatar

  *De desbetreffende auto zit al maanden in de game, maar pas toen een ontwikkelaar fans eraan herinnerde dat nog niemand de auto gevonden had werd een Duitse gamer geactiveerd om actief met zijn clan te gaan zoeken.*

  Moet dat niet zijn

  *De desbetreffende auto zit al maanden in de game, maar pas toen een ontwikkelaar fans eraan herinnerde dat nog niemand de auto gevonden had werd een Duitse gamer gemotiveerd om actief met zijn clan te gaan zoeken.*

  Dat er mensen zijn die hier tijd in stoppen.