Cyberpunk 2077 onthult 30 augustus nieuwe gameplay

In een cryptisch bericht was het vlak voor de E3 al duidelijk geworden dat Cyberpunk 2077 ergens in de maand augustus nieuwe gameplaybeelden zou openbaren. Middels een tweet is duidelijk geworden wanneer CD Projekt RED deze beelden openbaar zal maken.

Volgende week vrijdag, 30 augustus, gaat CD Projekt RED vanuit de Poolse hoofdstad Warschau een livestream organiseren. In eerste instantie was het plan om de nieuwe gameplay te onthullen tijdens een panel op PAX West in Seattle, maar door een plotselinge verandering gaat dat nu niet door.

Tijdens deze livestream neemt CD Projekt Red samen met Hollie Bennett, Hoofd Communicatie van de Poolse ontwikkelaar, ons bij de hand om de vijftien minuten durende trailer te laten zien. Relatief kort in vergelijking met de voorgaande trailer, die iets meer dan drie kwartier duurde. In deze trailer is onder meer het district Pacifica te zien, eveneens als de vele speelstijlen die je kan aanhouden gedurende het spelen van Cyberpunk 2077.

Op 30 augustus rondstreeks 20:00 Nederlandse tijd begint de onthulling op livestreamplatformen Twitch en Mixer. Markeer deze datum meteen meerdere malen in je agenda, want deze adembenemende gebeurtenis wil je natuurlijk niet missen!

  1.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    alleen echt jammer dat je niet kan vliegen met de auto echt een hele dikke misser die ik niet zag aankomen
    want ik had wel verwacht dat dat wel het geval zou zijn