Videopreview: Cyberpunk 2077

Onze Amador wordt vol in de watten gelegd, want Cyberpunk 2077 was zijn eerste afspraak op de Gamescom 2019. Over de vloer bij CD Projekt RED werd hij verrast met een uitgebreide gameplay-demonstratie én een mooi, exclusief jasje.

Hoe bevalt die felbegeerde goodie en de hype-trein voor die game tot dusver? Samen met Tom weidt Amador verder uit over zijn ervaringen in deze Cyberpunk 2077 videopreview

Wegens technische problemen is onze eigen videospeler even buiten dienst. Om alsnog alle videocontent rondom Gamescom 2019 snel aan de man te krijgen, stappen we tijdelijk over op YouTube-embeds van de coverage. Onze excuses voor het ongemak.

 1.   
  Mattiees's avatar

  klinkt veelbelovend!

 2.   
  mattioza's avatar

  Er zijn nog wel een paar grote evenementen in Europa richting oktober/november en anders de Game Awards in december voor de hands-on. CD Project Red houdt nu eenmaal van vroeg aankondigen, het is nog 8 maanden te gaan tot de effectieve release.
  Ik ga vermoedelijk zelf wachten tot de nieuwe generatie consoles (eind 2020) om de game te spelen. Vrees dat hij behoorlijk wat (technische) problemen gaat hebben op de originele PlayStation 4, als je ziet hoe groot de wereld is en hoeveel details het bevat.

 3.   
  RLXTR's avatar

  Super vet!