The Witcher 3: Wild Hunt verschijnt in oktober op Nintendo Switch

Tijdens de E3 al was aangekondigd dat The Witcher 3 dit jaar naar de Nintendo Switch zou gaan, heeft de Opening Night Live persconferentie in Keulen daar nog een schepje bovenop gedaan. Zo heeft CD Projekt RED niet alleen een geheel nieuwe trailer laten zien, maar hebben zij ook de releasedatum bekendgemaakt.

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition bevat naast het basisspel, ook nog eens de uitbreidingen Hearts of Stone en Blood and Wine, net als zestien verschillende DLC’s. Hiermee kom je op een totaal uit van ongeveer 150 uur aan speelplezier op je Nintendo Switch.

The Witcher 3: Wild Hunt valt daadwerkelijk voor het eerst onderweg te spelen op 15 oktober, wanneer de game verschijnt op de Nintendo Switch als digitale maar ook fysieke versie.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Als de game een beetje soepel loopt wil ik hem best opnieuw halen! Neem aan dat er een mooi prijsje van wordt gemaakt.

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  @Bram_M99:

  Volgens mij heeft de switch het er nog zwaar mee en is het uiteraard grafisch niet zo hoogstaand als andere versies. Wat betreft de prijs: het blijft Nintendo hé dus verwacht geen €20 á €30.

  Even opgezocht: Momenteel is de goedkoopste €50,99.
  Dus echt bedoeld voor de mensen zonder goede pc en andere consoles dan de Switch. Anders kun je qua consoles net zo goed voor tussen de €10 en €18 de goty in de PS4 store halen. Zit ook alles bij.

 3.   
  Bram_M99's avatar

  @fantasyfreak: Grafisch wat minder maar een stabiele game vind ik het nog waard. Die prijs is inderdaad minder aantrekkelijk vergeleken met de andere consoles…