Need for Speed Heat toont eerste gameplaybeelden

Nadat Need for Speed Heat vorige week officieel was aangekondigd, waren er in eerste instantie nog geen gameplaybeelden van het nieuwste deel uit de Need for Speed-franchise te bekennen. De Opening Night Live persconferentie brengt daar nu verandering in.

In de zeer kleurrijke trailer is onder meer te zien hoe je op de vlucht bent voor de politie. Terwijl je aan het wegscheuren bent is de kans groot dat je auto schade oploopt, waardoor je prachtige bolide ook daadwerkelijk stuk kan gaan.

Hierdoor moet je zo snel mogelijk crossen naar een schuilplaats of een garage om zo snel mogelijk alles te laten fiksen, en niet gepakt te worden door de politie. Gelijktijdig kan je natuurlijk ook je automobiel meteen pimpen naar stijl. Al kan je dat nu ook via een andere manier doen.

Terwijl jij misschien wel hard aan het wegrijden bent van de wetsdienaar, kan een maat die naast je op de bank zit door middel van een app op zijn telefoon je gehele auto al aanpassen en verbeteren naar smaak.

Het leukste van dit allemaal? Deze app is nu al beschikbaar om helemaal te ontdekken, hierdoor ben je meteen goed voorbereid wanneer Need For Speed Heat verschijnt op 8 november voor de PlayStation 4, pc en Xbox One.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren