EA en Ghost Games kondigen Need for Speed Heat aan

Het gerucht van een nieuwe game in de Need for Speed-serie ging al langer en de naam Heat klonk ook al langer door de wandelgangen, maar vanaf vandaag mogen de geruchten feiten worden genoemd. Uitgever EA en ontwikkelaar Ghost Games hebben vandaag officieel Need for Speed Heat wereldkundig gemaakt.

Need for Speed Heat moet volgens beide partijen exact worden waar fans van de NFS-serie al jaren om schreeuwen, namelijk een Need for Speed die weer een beetje terug doet denken aan de Underground-reeks. In Need for Speed Heat draait namelijk weer alles om straatracen, je bolide helemaal de pan uit customizen en niet door de popo’s gepakt worden. Overdag biest Palm City elke snelheidsduivel een legale manier om diens kunsten te tonen in de Speedhunters Showdown, een competitie waar je flink wat pegels kunt winnen om je scheurijzer van de nodige upgrades te voorzien. ‘S-nachts wordt het een ander verhaal. Daar telt je Rep harder dan je geld, beide dingen waar de politie je net zo snel weer vanaf helpt als dat je ze vergaard hebt.

Wat misschien nog beter nieuws is voor de Need for Speed-freaks onder ons, is de releasedatum. Die is namelijk nog dit jaar, 8 november om exact te zijn. Mensen met een EA Access of Origin Access Basic abbo mogen vanaf 5 november al tien uurtjes in de game steken. Eenieder die beschikt over Origin Access Premier, kan vanaf dat moment al ongelimiteerd los in Palm City. Need for Speed Heat zal op de PlayStation 4, Xbox One en pc verschijnen

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ziet er hitsig uit

 2.   
  Patrick Meurs's avatar

  @the ultimate gamer boss: was ook een mooie titel geweest: Need for Speed Hitsig. 10/10, would play again

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Patrick Meurs: haha ik ga stuk btw ik heb payback nog niet uitgespeeld en zo slecht vind ik hem niet

 4.   
  Patrick Meurs's avatar

  @the ultimate gamer boss: alles voor een giechel 😉

  Ik heb Payback ook nog op de pc staan en kan ook niet zeggen dat ik die kut vind, maar tegenwoordig lijkt het “vroeger waren games beter en nu is alles kut”-kamp zich wel meer en meer te vertegenwoordigen.