Trailer gelekt voor Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Vorige maand verstuurde Electronic Arts al uitnodigingen voor de alfa van de volgende Plants vs. Zombies-game. Velen gingen uit van Garden Warfare 3, een game die vorig jaar al lekte via Amazon. Echter, nu lijkt het erop dat de subtitel Battle for Neighborville zal luiden.


Eerder werden er al handelsrechten voor deze naam geregistreerd in Europa, en nu is er een trailer uitgelekt voor een game met diezelfde titel. De beelden zijn bij lange na niet het uiteindelijke product, en in sommige scènes zijn nog slechts schetsen.

Wel zien we dat er heel wat Garden Warfare-elementen in de trailer zitten, al is de boel wel wat schattiger en meer cartoony. Garden Warfare neemt natuurlijk Call of Duty: Modern Warfare op de hak, waarmee er nog wel eens gritty verwijzingen in zitten. Dat lijkt in ieder geval in deze trailer niet aan de orde. Wie weet wat we later echter nog te zien krijgen.

Check hieronder de gelekte trailer voor Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, en laat ons ook vooral weten wat je ervan vindt!

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Heerlijk; je proeft die “Ja, net zoals Fortnite, maar niet Fortnite”-inspraak van een pak bij EA meteen uit de trailer en het promomateriaal.

  Ben verder wel heel benieuwd wat deze PvZ moet onderscheiden van Garden Warfare. Tot dusver lijken de partjes gameplay gewoon een globale voortzetting van wat Garden Warfare tot dusver heeft gedaan.

 2.   
  mmx's avatar

  @Tom Kauwenberg: Prachtig leuk en een hoop lol zo hoort het . Ben ik helemaal met je eens Tom. De schrijver van dit artikel verdient een compliment dit is goed !