Boze fan gearresteerd na doodsbedreigingen Square Enix

Boze en gefrustreerde gamers zijn geen nieuw fenomeen. Boze gamers die hier niet zo goed mee om kunnen gaan en mensen de dood in willen jagen, daar heeft Square Enix het niet zo op. Een 40-jarige man is gearresteerd na doodsbedreigingen geuit te hebben naar het bedrijf.

De 40-jarige man, genaamd Kenichi Hiratsuka, zit inmiddels vast. In zijn doodsbedreiging uitte hij zijn wens om de aanval op Kyoto Animation vorige maand nog een keer te herhalen. Bij deze terreur-aanval op de grote anime-studio kwamen 35 mensen om het leven. Nog eens 33 mensen raakten gewond.

De man zelf zegt de doodsbedreigingen in een verhit moment geuit te hebben. Welke game de man zo frustreerde is niet duidelijk. Wel weten we dat het een mobiele Square Enix-game was.

Het is niet de eerste keer dat er een persoon gearresteerd wordt na het uiten van doodsbedreigingen. Eerder dit jaar deed er een soortgelijke situatie voor, opnieuw met Square Enix. Deze man had een groot geldbedrag besteed aan een game, maar kreeg nog steeds niet het gewenste in-game item. De man uitte zijn ongenoegen in een mail.

 1.   
  mmx's avatar

  Hmmm deze man heeft geestelijke zorg nodig.

 2.   
  Heart1982's avatar

  En een budgetcoach

 3.   
  mmx's avatar

  @Heart1982: dat vind ik een goeie hahahaha.