Al vijf miljoen levels gemaakt in Super Mario Maker 2

Je vervelen? Dat kan eigenlijk niet als je Super Mario Maker 2 in huis hebt gehaald. De zelfgemaakte levels schieten als paddenstoelen uit de grond. Als we Nintendo mogen geloven zijn er inmiddels al vijf miljoen levels geüpload.

Twee weken na de release van 28 juni werd er al gesproken over twee miljoen levels. Nu, een maand later, zijn er dus al vijf miljoen levels online gezet door creatieve gamers. Om te blijven kunnen voldoen aan de vraag van bezitters van de game is recentelijk het aantal levels dat geüpload mag worden opgeschroefd van 32 naar 64. In de toekomst gaat dat aantal nog hoger worden.

Heb jij echt een gaaf level gebouwd die je graag wil delen met de rest van de wereld? Drop dan de code in de comments!

 1.   
  mmx's avatar

  Het blijft leuk.

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  dat zijn er al genoeg. Al zullen er super veel ook echt slechte probeersels zijn. Maar dat hoort er natuurlijk ook bij.

  vind het wel appart dat nintendo werkt met level codes en niet gewoon level namen.Dat laatste is toch vele malen makkelijker.

  Ben overigens wel benieuwd wat de aantallen zijn van zelf gemaakte races bij GTA online.
  Dat moet toch ook wel onwijs veel zijn. [En ja ook daar zitten heel veel slechte tussen, Maar ook heel veel super leuke.]

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @CHILLOZZ: Vind dat niet eens zo heel apart. Namen kunnen dubbelop zijn, maar levelcodes zijn altijd uniek.

  Als ik beslis mijn level “hot milf in your area” te noemen, maar zeshonderd andere gasten doen precies hetzelfde, hoe gaat iemand dan ooit mijn “hot milf” vinden in de lijst?

  De friend codes, dát is pas achterhaald. In dit geval snap ik Nintendo nog aardig.

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Tom Kauwenberg:
  nja dat is toch best makkelijk te voorkomen LIJKT MIJ.

  Zelfde liedje als usernames. dubbele kunnen niet. dus dan zal je met een toch net wat andere titel of 1,2,3,4,5, enz enz werken. Dus dan is in weze geen een titel hetzelfde.
  Maar laten we eerlijk zijn, Om nu zelf andermans namen te jatten is best inspiratieloos/kansloos

  nu wil ik uiteraard niet het een met t ander vergelijken, Maar [nu komt het weer hoor] is dat bij GTA niet zo het geval. Meen dat je dan een melding krijgt dat die naam al gebruikt is.