Mario Tennis Aces een week gratis te spelen

Ieders favoriete Italiaanse loodgieter is het maar druk mee. Naast het keer op keer redden van prinses Peach is Mario ook nog een fanatiek sporter. In 2020 gaat hij weer met z’n vriend Sonic naar de Olympische Spelen in Tokio. Tot die tijd is hij waarschijnlijk druk bezig met tennissen in Mario Tennis Aces. Binnenkort is deze game dan ook gratis te spelen voor bezitters van een Nintendo Switch Online-abonnement.

De tennis-game, die ongeveer een jaar geleden uitgebracht werd, is van 7 augustus tot en met 13 augustus gratis uit te proberen. Dit maakte Nintendo of Europe bekend op social media. Om hieraan mee te doen moet je wel beschikken over een online-abo. Wanneer je besluit om de game aan te schaffen kan deze gekocht worden met 30% korting. Je neemt dan ook meteen je progressie van de trial-versie mee.

Eerder werd al aangekondigd dat Japanse klanten een soortgelijke actie krijgen, maar dan met Captain Toad: Treasure Tracker. Het uitproberen van games is onderdeel van een zogenaamd Game Trials-project van Nintendo. Onduidelijk is nog of ook de Verenigde Staten mee mag doen aan dit project.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren