Nederlander Virgil van Dijk straalt op cover FIFA 20

Nadat eerder al bekend werd gemaakt door Electronic Arts dat Sierd de Vos en Jeroen Grueter de nieuwe commentatoren in FIFA 20 zijn, staat nu ook een andere Nederlander midden in de spotlights. Niemand minder dan centrum verdediger Virgil van Dijk straalt op het hoesje van de Champions Editie van FIFA 20.

In een interview met SPORTbible laat de verdediger van Liverpool weten dat hij het onwerkelijk vindt:

When I found out I was on the FIFA cover it was unreal. I’ve played FIFA since I was young and saw all these big players on the cover.

Ook is bekendgemaakt dat de naar Real Madrid getransfereerde Eden Hazard op de cover van de standaard editie komt te staan. Verder is het nog onbekend welke speler precies op de Ultimate Edition te vinden is, al lijkt dat niet een speler van De Oude Dame te worden. Sorry Matthijs.

FIFA 20 verschijnt op 27 september 2019 voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Door middel van EA Access, dat nu ook beschikbaar is op de PlayStation 4, kan je de game al spelen vanaf 19 september. Met de Champions- of Ultimate Edition valt de game al te spelen op 24 september.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren