Nieuwe kleding en extra bonussen in Red Dead Online

De mussen vallen van het dak en hoe kun je die hitte beter beleven dan op het Wilde Westen. Red Dead Online heeft een aantal bonussen klaar staan voor spelers die voor 29 juli een aantal activiteiten doen. Als je drie dagen achter elkaar de Daily Challenge Streak voltooit krijg je namelijk een schatkaart als bonus. Daarnaast krijg je 30% extra geld en XP voor het spelen van Free Roam Events en als je in een Posse (groep) speelt.

De Wheeler, Rawson and Co. Catalogue heeft nieuwe kleding voor je klaar staan. De Gibbston Pants heeft twee nieuwe kleuren gekregen en Blackburn Boots zijn toegevoegd. de Fanned Stovepipe Hat en de Irwin Coat zijn nog maar tijdelijk beschikbaar.

Niet alleen spelers van GTA Online krijgen voordelen met het koppelen van hun Twitch Prime-account, ook spelers van Red Dead Online krijgen bonussen. Zo krijg je de Tasman en Danube outfits, de”How Dare You” emote en de Carcano Rifle gratis en voor niks, welke rang je ook hebt. Daarnaast krijg je veel meer kortingen in de game als je lid bent van Twitch Prime.

  1.   
    nistelvaart's avatar

    Ben benieuwd wanneer de echt grote updates gaan komen. Het begint nu wel een beetje saai te worden in de online wereld van RDR2