Wolfenstein: Youngblood verschijnt dag eerder voor pc

Via Twitter heeft Bethesda bekendgemaakt dat Wolfenstein: Youngblood een dag eerder beschikbaar komt voor de mensen die de game voor pc hebben aangeschaft. De aankondiging werd gedaan op het officiële account van Bethesda met onderstaande tekst:

Zowel de Steam-pagina als de officiële digital store van Bethesda geven aan dat de game op 26 juli lanceert, dus de aankondiging komt zeker als een verrassing. Wolfenstein: Youngblood verschijnt op Xbox One, PlayStation 4 en de Nintendo Switch op 26 juli en dus een dag eerder voor pc.

Wil je aanstaande donderdag aanwezig zijn bij het launch-evenement van de game? Dat kan! Kom 25 juli naar de Game Mania in Utrecht (Hoog Catharijne) en speel de game alvast. Bovendien krijgen de eerste dertig bezoekers een exclusief t-shirt.

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  hehe

 2.   
  Patrick Meurs's avatar

  Ik had liever gezien dat Youngblood gewoon op de 26e uitkomt met RTX support, dan dat het een dag eerder verschijnt zonder.

 3.   
  Heccer's avatar

  @Patrick Meurs:
  Ik ook, net als bij thomb raider straks. Hoplijk komt snel de update om RTX aan te zetten we zullen zien. Control hoplijk wel volgende maand meteen RTX.