Keanu Reeves had bijna een rol in Death Stranding te pakken

Op de dag van vandaag kunnen we bijna niet meer om de naam Keanu Reeves heen. Meneer Breathtaking heeft het maar druk met zijn acteerklussen in de film- en game-industrie. Het had niet veel gescheeld of onze Keanu had even moeten “wicken” (sorry…) en wegen voor welke game hij had moeten kiezen, want bij Hideo Kojima werd Keanu Reeves ook al naar voren geschoven voor een rol in Death Stranding.

Nu blijkt dat het niet zomaar om een knullig bijrolletje ging, maar om de rol die door niemand minder dan Mads Mikkelsen wordt vertolkt. Tijdens de San Diego Comic-Con legde Kojima gedurende een Death Stranding panel uit dat Reeves als potentiële kandidaat werd aangedragen, maar dat Kojima zijn zinnen had gezet op Mikkelsen.

Voor Keanu zal het allemaal weinig uitmaken dat Mads er met de eer vandoor is gegaan, gezien hij nu een prominente rol in een ander grootschalig project heeft gescoord. Er zijn maar weinig mensen die nog niet van Cyberpunk 2077 hebben gehoord, dus wat dat betreft mag Keanu niet klagen de rollen die hij wel krijgt. Reeves is de laatste tijd sowieso een druk baasje gezien de John Wick-hype nog steeds niet over is, Toy Story 4 zijn stem ook hard nodig had en er ook nog een nieuwe Bill & Ted-film genaamd Face the Music op de planning staat.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren