Lucky99 komt je busje slopen in nieuwe trailer van Wreckfest

Sommige mensen rijden auto om gewoon van A naar B te komen, anderen om te ontspannen en enkele mensen rijden bolides om te laten zien hoeveel ekkies ze op hun spaar hebben. Lucky99 niet. Die rijdt auto om een ander helemaal naar de Filistijnen te beuken en daarmee races te winnen. Gezien elke autofreak wel eens hetzelfde heeft willen doen maar geen zin heeft in een wekelijks retourtje Kwikfit, is daar Wreckfest. Een dampende trailer laat vast even zien hoe je jouw destructieve aard binnenkort kan kanaliseren via je PlayStation 4 of Xbox One.

Wie nog steeds zwak in de knietjes wordt bij het horen van de naam Destruction Derby, heeft er eind augustus weer een game bij. Wreckfest heeft op de pc al een tijdje voor wat chaos gezorgd, maar de bezitters van een PlayStation 4 of een Xbox One mogen na enkele uitstellen vanaf volgende maand eindelijk ook iedereen naar de bertverderrie beuken op het digitale circuit. Om te laten zien hoe dat gaat, schuift THQ Nordic veteraan Luck99 naar voren, die wel weer eens behoefte heeft aan de hoogste podiumplek. De tweede plek is de eerste verliezer en voor verliezen is hij niet in zijn scheurijzer gekropen. Weet je, kijk hieronder anders even zelf joh.

Erg lang hoeven de console-mensen gelukkig niet meer op hun fix te wachten. Op 27 augustus kunnen we helemaal los met Wreckfest en deze keer is de datum voor het echie. Voor eenieder die de game al op de pc bezit heeft THQ Nordic ook wat lekkers. Middels een gratis update worden drie gloednieuwe tracks en één nieuwe derby-arena, drie nieuwe challenge vehicles, één nieuwe reward car voor het afronden van de carrière, nieuwe en verbeterde career events, verschillende nieuwe paint jobs voor bestaande voertuigen, extra dagtijden voor alle tracks en nog veel meer leuke dingen toegevoegd.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren