Overwatch Summer Games-event is nu live

Tijdens een developer’s update van Blizzard werd eerder deze maand al bekend dat het Summer Games-evenement ook dit jaar weer voorbij komt in de reeks events die Overwatch inmiddels rijk is. Gisteren ging het evenement onaangekondigd live en kunnen we weer beginnen met het verzamelen van skins, emotes en highlight intros.

Het huidige event zit iets anders in elkaar dan voorgaande edities. De Summer Games van 2019 duren drie weken en elke week is er de mogelijkheid om een spray, icon en een kekke skin te verdienen. Bij drie overwinningen krijg je een spray, bij zes wins een player icon en bij negen krijg je de skin van de week. De eerste week van het evenement is er een American Reaper skin te verdienen. De tweede week wordt de Zhongguo Mei skin uitgelicht en de derde week staat de Bundesadler Reinhardt skin centraal. Al deze skins zijn zogenaamde epic skins die nieuw zijn dit jaar.

Naast deze wekelijkse challenges is ook Lucio Ball weer toegevoegd aan de arcade. Het is inmiddels het derde jaar op rij dat fans aan de slag kunnen met deze variatie op reguliere voetbal die haast Rocket League-achtig voelt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren