Gratis games PS Plus voor augustus mogelijk al gelekt

De gratis games van juli zijn nog maar net online gegooid in de PlayStation Store of er is al nieuws omtrent de gratis games van volgende maand. Volgens een oplettende bezoeker van Glitched Africa zijn de gratis games voor de volgende maand alvast uit de doeken gedaan door de PS Store zelf. Per ongeluk.

Op de afbeeldingen is te zien dat twee games als gratis worden aangeduid. Het gaat in dit geval om Star Wars Battlefront 2 en EA Sports UFC 3. Op de afbeeldingen van Glitched Africa zijn de afbeeldingen in kwestie te zien. Of deze legit zijn of dat er het een en ander mee is gerommeld, is op dit moment nog niet duidelijk. Dus als het niet waar blijkt te zijn, don’t shoot the messenger!

Zie jij het wel zitten om in augustus met deze games aan de slag te gaan? Of hoop je stiekem toch dat het flauwekul is? Anyhow, vergeet in ieder geval niet om de games van juli nog binnen te halen. Dit keer gaat het om het mooie Detroit: Become Human. Hierbij krijg je ook nog gratis en voor niks Heavy Rain. Tot slot is Horizon Chase Turbo gratis te downloaden voor bezitters van een PlayStation Plus-abonnement.

 1.   
  Rolf31's avatar

  Ach net als deze maand, kan het nog veranderen binnen een dag…

 2.   
  Heart1982's avatar

  Nou, ik heb al een paar keer op het punt gestaan om BF2 te kopen, dit zou mooi uitkomen!

 3.   
  SaiyanMaster's avatar

  Dit klopt niet. EA Acces komt uit voor PS4 en hier dan heb je 2 EA games voor de PSPlus, plus in die lek zag je meer EA games. Snap niet dat sites dit zo blindeling van elkaar kopieren ipv even research te doen of na te denken..

 4.   
  tijn80's avatar

  Laat ik nou net de melding hebben gekregen dat mijn PS+ over 7 dagen verloopt. Ik zie voorlopig geen reden om te verlengen.

 5.   
  xmOhChickx's avatar

  Bij ons bleek Ps Plus verlopen te zijn laatst, het is dat we Call of Duty WW2 wilde blijven spelen (online multiplayer) anders was er vrij weinig een reden het weer te verlengen gezien het de laatste tijd behoorlijk tegenvalt!