Heb jij interesse in singleplayer-versie van The Division?

The Division 2 is door de meeste mensen goed ontvangen, maar leent die franchise zich niet perfect voor een singleplayer-ervaring? Dat was ook de vraag die Tim Spencer zich stelde via Twitter. Hij werkt voor TT Games (LEGO DC Super-Villains, The LEGO Movie 2) en wil graag een verhaal dat draait om een Division-agent die terugkeert naar New York nadat het virus is uitgebroken.

Er komen nog steeds veel reacties binnen op de tweet en ook Creative Director Julian Gerighty wil graag weten of er interesse is.

Dit betekent natuurlijk niet dat er een spin-off zal komen, maar misschien dat Ubisoft het overweegt als genoeg mensen van zich laten horen. Voor onze Peter zou het een verademing zijn, want hij is extreem slecht in multiplayer-shooters.

 1.   
  mmx's avatar

  Ik heb wel interesse aangezien ik graag single players speel dat zou ik zeker op prijs stellen

 2.   
  nanathan's avatar

  Mss een goeie dlc.
  Ik hou wel van een goed SP verhaal

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @mmx: en weer ben ik het met je eens ✌

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  nou peter ik moet ook niets hebben van mp games shooters ook niet

  ik ben benieuwd of deze game sp gaat

 5.   
  mmx's avatar

  @the ultimate gamer boss: daar ben ik blij mee twee SP gamers hebben er dus zin in ! Effe wachten effe wachte en dan PIZZA ,oops ik bedoelde een Bavaria.

 6.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Een kleine spin-off in dit verhaal zou best leuk kunnen zijn, vooral gezien Massive’s kunde in worldbuilding. Qua singleplayer hebben ze veel meer mogelijkheden voor interessante story beats.

  Maar nee, ik zou dit niet als mainline The Division willen zien. De fundering van dat spel is gebouwd op samenspel. Als je precies dát weghaalt, kom je waarschijnlijk al snel terug op een vrij generieke militaire shooter. Daar loop ik anno 2019 voorlopig niet meer warm voor.

 7.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @mmx: haha

 8.   
  mmx's avatar

  @Tom Kauwenberg: ik wil juist wel een SP game van de Division dat lijkt mij wel wat. Maar smaken blijven toch verschillen Tom .

 9.   
  Heccer's avatar

  Ik speel al het spel al alleen. En goed vermaakt met division 1 en 2.

 10.   
  dandanna's avatar

  The Last of Us x The Division? Yes, please!
  Lijkt me een leuke uitbreiding op de franchise (als stand-alone game).

  Al blijft The Division voor mij in eerste instantie draaien om online co-op met een team de verschillende missies te voltooien. Afgewisseld met wat PvP in de Dark Zone.

 11.   
  blackname's avatar

  Ja. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het grinden naar gear in The Division 2 al snel zat was en het verhaal erg mager was. Enige dingetje is dat Ubisoft nou niet bepaald sterk is in story telling (althans mijn mening). Setting is vaak wel tof en denk dat met de achtergrond van The Division genoeg mogelijk is. Van mij mogen ze in ieder geval een poging wagen .

 12.   
  darroox's avatar

  Zeker want tje division speel ik meestal alleen dus een single player is logisch.