Elke Pokémon in Sword en Shield opnieuw gemaakt

Toen bekend werd dat Pokémon Sword en Shield een nationale Pokedex krijgen; waarbij niet alle Pokémon uit de franchise te vangen zijn, waren veel fans erg boos. Later werd uitleg gegeven door de ontwikkelaar, met als reden dat het simpelweg teveel werk is om elke Pokémon volledig opnieuw te animeren. Nu is een ouder interview opgedoken met Famitsu (Japans), waarin wordt uitgelegd dat elke Pokémon volledig opnieuw moet worden geanimeerd, alleen al vanwege het feit dat ze een Dynamax-optie krijgen. In Dynamax worden de Pokémon veel groter en dus was het niet mogelijk om 3DS-geanimeerde Pokémon te gebruiken. Dit zou teveel breken met de nieuwe graphics van de game.

Vorige week zijn een aantal nieuwe Pokémon geintoduceerd middels een trailer en ook zal er een speciale Nintendo Switch Lite verschijnen in de stijl van Pokémon Sword & Shield. Er is dus genoeg om naar uit te kijken als de game verschijnt op 15 november aanstaande.

 1.   
  SaiyanMaster's avatar

  Maar een taart maken als pokemon kan wel

 2.   
  Petor's avatar

  @SaiyanMaster: Alcremie wordt sowieso mijn main 🙂

 3.   
  Papachico's avatar

  Blij dat ik ben opgegroeid met vrij normale pokemon. Wat een verkracht zooitje is t nu geworden zeg, hahaha. Zonde.

 4.   
  Dennisduin's avatar

  @Papachico: einde van de pokemon tijdperk

 5.   
  fantasyfreak's avatar

  @Papachico:

  Zo kijk ik er ook naar terwijl er eigenlijk in gen1 ook wel een aantal behoorlijk saaie en ongeïnspireerde dingen tussen zitten 😛 Maar om de 1 of andere reden accepteer ik dat dan weer wel.