Nieuwe Mortal Kombat-film bevat voor het eerst ook Fatalities

Eerder dit jaar werd al een nieuwe Mortal Kombat-film aangekondigd. De film moet ergens in 2021 verschijnen en wordt geproduceerd door James Wan, die in het verleden onder andere Fast 7 en Aquaman produceerde. Inmiddels is ook duidelijk geworden dat de nieuwe verfilming geen kindvriendelijke versie zal zijn…

Volgens screen writer Greg Russo wordt de film ingestoken op een R-rating, wat betekent dat het voor een volwassen publiek is. Meer concreet vertelt Russo via Twitter dat de Mortal Kombat-film voor het eerst Fatalities zal bevatten. In het verleden waren Mortal Kombat-films qua actie nogal soft. Daarmee konden ze een PG13-rating krijgen en ook legaal bekeken worden door tieners, wat de doelgroep aanzienlijk vergrootte. Nu heeft men dus echt de keuze gemaakt om meer trouw te blijven aan de bloederige, lompe actie uit de games.

Welke Fatalities we in de film gaan zien, wilde Russo uiteraard nog niet verklappen. Tot de film verschijnt kunnen we ons in elk geval nog bezighouden met Mortal Kombat 11.

 1.   
  mmx's avatar

  Deze had van mij niet nodig geweest weer een game verfilming.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ga geen spoilers plaatsen, maar Mortal Kombat Annihilation had ook fatalities. :p

 3.   
  ChielB's avatar

  @DutchGamer-W-: Niet helemaal, bijna alles werd buiten beeld gelaten. Ik denk dat ze nu vooral het niveau qua gore bedoelen zoals in de games.

 4.   
  Heart1982's avatar

  Ik wacht al op een nieuwe MK film sinds de aankondiging van MK Rebirth… Zou fijn zijn om eindelijk eens een echte fatsoenlijke verfilming te zien. Vanuit een nostalgisch oogpunt vind ik de oude 2 ook nog steeds goed natuurlijk.