Wolfenstein: Youngblood en Wolfenstein: Cyberpilot zijn goud gegaan

Zowel Wolfenstein: Youngblood als Wolfenstein: Cyberpilot hebben de gouden status bereikt. Dat wil zeggen dat de games volledig klaar zijn voor productie en uitgebracht kunnen worden voor de consument. Youngblood is een Wolfenstein-versie zoals we die al jaren kennen en Cyberpilot is een VR-game die werkt met PlayStation VR.

Beide games komen op 26 juli aanstaande beschikbaar. Youngblood zal microtransacties bevatten en is tevens de langste game in de serie. Ook bevat de game grote, open levels.

 1.   
  mmx's avatar

  Tof dat word weer lol maken. Misschien is dit de reden om vr aan te schaffen.

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @mmx: niet te vroeg juichen volgens mij bevat de eerste titel voor het eerst multiplayer only

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @mmx: bedoel coop

 4.   
  mmx's avatar

  @the ultimate gamer boss: dat is waar maar de single player is volgens de berichten wel aanwezig . Zo niet dan cancel ik de game gewoon .ik ga nog eens op onderzoek naar meer info. Bedankt voor jou info.

 5.   
  mmx's avatar

  @the ultimate gamer boss: ik heb een grote vrees dat jij helemaal gelijk hebt .ik kan niks vinden over de SP helaas.en je weet het geen SP geen game ! Morgenavond als ik niets vind of hoor cancel ik de game .

 6.   
  Patrick Meurs's avatar

  @mmx: Volgens Bethesda kun je Youngblood ook gewoon solo spelen. Dit zegt men op de officiële pagina:

  “If you prefer to play solo, you can play Wolfenstein: Youngblood partnered with an AI companion.”

 7.   
  mmx's avatar

  @Patrick Meurs: bedankt dit is beter. Tof van jou .

 8.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Patrick Meurs: oke dus je bent niet gedwongen met een friend te spelen zoals ea dat eerst deed met die game waar je uit de jail moet ontsnappen

 9.   
  Patrick Meurs's avatar

  @the ultimate gamer boss: voor zover ik het uit Bethesda’s statement kan opmaken, kan je de campaign helemaal in je uppie spelen en is co-op optioneel.

 10.   
  Patrick Meurs's avatar

  @mmx: graag gedaan!

 11.   
  mmx's avatar

  @the ultimate gamer boss: dat is even goed nieuws hè .dat word dus weer lol maken met de SP .kortom ik ben tevreden . En dan tijd voor tja een broodje haring met een Bavaria.

 12.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @mmx: haha zal ik je wat vertellen ik heb het vorige deel nauwelijks gespeelt beetje met die rolstoel toen dacht ik he wat is dit ik heb niks tegen mensen mrt een rolstoel maar ik dacht als je heel wolfenstein met de rolstoel moet dan is exit wolfenstein daarna afgeslote en niet meer aangeraakt sinds de release

 13.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Patrick Meurs: super kerel

 14.   
  mmx's avatar

  @the ultimate gamer boss: de rolstoel dat was idd een minpunt ik heb zelf na een probleempje
  Een jaar in zo’n ding gezeten en vond het niet fijn.

 15.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @mmx: ai en weer goed hersteld ?

 16.   
  mmx's avatar

  @the ultimate gamer boss: ja hoor heb toen ook bijna anderhalf jaar in het ziekenhuis gewoond . Maar je weet het opgeven is geen optie .

 17.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @mmx: zo is dat zelf game ik niet meer zo vaak van de 330 games die ik op mijn harde schijf heb staan heb ik misschien 20 gespeeld
  ik moet zelfs nog beginnen aan WD2 ofja heb dr letterlijk maar half uurtje gespeeld als je fb had was makkelijker daar was ik vaker te vinden alleen iemand heefd mij gerapporteerd als zijnde nep en zo is mijn profiel ofline gehaald maar ben bezig een nieuwe te maken maar ook die ondergaat nu een controlle te ziek voor woorden ik wens je een fijne avond ik ga ip man 3 en 4 kijken meesterlijke films

 18.   
  mmx's avatar

  @the ultimate gamer boss: ik snap je ik zou ook balen .daarom hou ik mij bij SP snap je. Anyway geniet van je films. Een tip kijk Akita ik vond die film super.