Nieuwe Super Monkey Ball onderweg?

Wellicht hebben we goed nieuws voor fans van de Monkey Ball-franchise, want een op de website van de Taiwanese club voor leeftijdclassificatie is Super Monkey Ball gespot. Het betreft de Chinese naam van de game, maar er worden wel al specifieke platformen genoemd. De game zou moeten verschijnen voor de pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Dat is natuurlijk al bijzonder specifieke informatie, omdat de laatste Monkey Ball verscheen in 2012 op de PlayStation Vita. Dit was Super Monkey Ball: Banana Splitz.

Meer informatie weet het bericht ons niet te geven. Wel weten we dat het Japanse trademark voor de game eerder dit jaar is verlengd. Wij hebben wel zin in een nieuwe Super Monkey Ball! Jij ook?

 1.   
  Wester Wagenaar's avatar

  Zou deze ontwikkeling komen als reactie op het grote succes van Rolled Out!’s Indiegogo campagne? Hopelijk wordt het in ieder geval eindelijk weer een goed Monkey Ball-deel!

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  deze game vond ik zo vermakelijk laats zelfs nog gedownload voor de dolphin emulator alleen zwaar bagger besturing ook met controller remapping
  een nieuw deel voor de pc is dus ook voor de controller ik smul van dit heugelijke nieuws