Stelling van de Week: Studio-oorlog is goed voor de gamer!

Deze week schuiven Tom en Salim aan voor een nieuwe Stelling van de Week! Met de komst van de PlayStation 5 en de Xbox Scarlett zijn de hardware-giganten heel veel studio’s het kopen. Zo kocht Microsoft al acht nieuwe studio’s en Sony is niet alleen bezig met het aantrekken van Remedy, ook kijken ze rond voor meer studio’s, terwijl er al 13 Sony-studio’s actief zijn!

Wat betekent dit eigenlijk voor ons gamers? Is het goed omdat daarmee de kwaliteit van de games omhoog gaat, of betekent dit dat het aanbod per console lager zal worden en dat de keuze voor een console nog moeilijker wordt? Tijd voor een gezonde discussie!

Wat is jouw mening over deze stelling van de week? En heb je een leuke stelling voor de volgende week? Laat het ons vooral weten in de reacties!

  1.   
    mmx's avatar

    Voor mij is er niets vreemds aan ik koop de PS5 als hij er is .Wat betreft de nieuwe xdoos kijk ik even de kat uit de boom ,maar die al er ook wel weer komen.

  2.   
    darroox's avatar

    Ik denk dat Xbox erg bezig is met de toekomst zeker met xbox game pass en sony in het verleden blijft hangen. Ik wacht op de dag dat xbox steam overneemt, dat zou een hele goede set zijn en ook vernieuwend voor het steam platform.