Trailer toont nieuwe Pokémon in Sword en Shield

The Pokémon Company heeft een nieuwe trailer naar buiten gebracht en daarin worden een aantal nieuwe Pokémon geïntroduceerd. Zoals ook op een Pokémon-website te lezen is zal Rolycoly een Rock-type Pokémon zijn die een stoommachine achter zich heeft om snel te kunnen voortbewegen.

Duraludon is van de type Steel / Dragon en heeft twee verschillende armen. Yamper is Electric, een puppy en hij kan Pokéballs terugvinden als het je niet lukt om een wilde Pokémon te vangen. De meest bijzonder ervaring is misschien wel Alcremie, een Pokémon die volledig uit room bestaat en twee aardbeien als oren heeft…

Het was al bekend dat Dynamaxing een nieuwe functie is die je Pokémon extreem groot en sterk kunnen maken. Dit kan slechts voor drie beurten en nu is daar ook het Gigantamaxing aan toegevoegd. In tegenstelling tot Dynamaxing kan niet elke Pokémon gebruik maken van Gigantamaxing, maar als deze dat wel kan krijgt het toegang tot Gigantamax, wat je nog sterker maakt.

Afhankelijk van welke game je koopt krijg je andere trainers tegenover je staan. In de trailer wordt een Ghost-specialist en een Fighting-specialist getoond. Andere verschillen tussen Pokémon Sword en Shield werden eerder deze week al naar buiten gebracht. Pokémon Sword en Shield verschijnen op 15 november voor de Nintendo Switch!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren