Update: Amazon UK lekt Batman: Arkham Collection

Inmiddels heeft Warner Bros. bevestigd dat Batman Arkham Collection inderdaad onderweg is met een releasedatum van 6 september.

Goed nieuwe voor de mensen die niet genoeg kunnen krijgen van de Batman Arkham-serie. Amazon UK heeft afbeeldingen online geplaatst van de packshots van Batman Arkham Collection. Ook is een releasedatum gedeeld, 6 september aanstaande. De bundel bevat alle door Rocksteady gemaakt Arkham-games, Arkham Asylum, Arkham City en Arkham Knight. Het door WB. Montreal gemaakte Batman Arkham Origins is niet aanwezig in het pakket.

In 2016 verscheen Batman: Return to Arkham, waar geremasterde versies van Arkham Asylum en Arkham City gebundeld werden. In deze nieuwe bundel is ook alle DLC aanwezig.

Het is niet de eerste keer dat WB. Batman Arkham Collection uitgeeft. In 2013 al werden Arkham Asylum en Arkham City samen uitgegeven onder dezelfde naam.

Uitgever Warner Bros. heeft de game nog niet officieel aangekondigd. Ook rept Amazon UK niet over een pc-versie, maar alleen versies voor de Xbox One en PlayStation 4. Dit kan natuurlijk nog veranderen. Wij wachten ondertussen rustig af op de officiële aankondiging, maar tot die tijd kan 6 september alvast met potlood in de agenda.

  1.   
    mmx's avatar

    Best leuk ik denk dat ik deze wel koop.

  2.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    meer van het zelfde soortgelijke packs waren eerder al in de verkoop via steam en dan heb ik het over meer als een jaar geleden