Hitman 2 July Roadmap brengt nieuw Sniper-level en gratis outfits

Voor een spel dat handelt in moord, is Hitman 2 nog springlevend te noemen. Ontwikkelaar IO Interactive behandelt de game als een service en voorziet vrijwel iedere maand in nieuwe content en andere uitdagingen; juli is daar niet anders in.

Deze maand wordt Hitman 2 volgens diens July Roadmap niet alleen vernieuwd met nieuwe Escalation-modi en een Elusive Target (“The Badboy” in Sapienza), maar ook met regelrechte nieuwe content die voor langer blijft plakken.

Bezitters van de Hitman 2 Expansion Pass worden op 30 juli getrakteerd op een geheel nieuwe Sniper Assassin-level, The Prison genaamd. In Siberië schakel je doelwitten in een high-security gevangenis uit, wat uiteindelijk beloond kan worden met het Druzhina 34 ICA Arctic sluipschuttergeweer als een permanente beloning voor Agent 47.

Op diezelfde dag worden ook drie compleet nieuwe outfits voor Agent 47 vrijgegeven aan eenieder met een IOI Account. Iedere gamer die zich nu of later aansluit bij het online accountsysteem wordt beloond met de volgende drie (klassieke) vermommingen voor de iconische huurmoordenaar:

  • The Futo Suit
  • The Lynch Suit
  • The Freedom Phantom Suit

Voor moordexperts zijn er daarnaast nieuwe uitdagingen om te verkennen en beloningen uit te pompen. Vanaf 11 juli verschijnt bijvoorbeeld het “I’m with the Band” Challenger Pack, waarin het de bedoeling is de bandleden van Santa Fortuna op eigenzinnige wijze uit te schakelen. Slaag je daarin, dan krijg je de viool van de band als permanent wapen voor ál je toekomstige artistieke talent…

Alle nieuwigheden en hun verschijningsdata zien? Check ook de complete July Roadmap van IO Interactive zelf.

Hitman 2 verscheen oorspronkelijk op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc (via Steam). Recentelijk werd nog een compleet nieuw level gratis toegevoegd, een bank job in New York.

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    Laatst voor het eerst pas een Escalation geprobeerd. Veel leuker dan ik had gedacht en ook echt een goede manier om (oudere) levels op creatieve manieren te recyclen.

    Sniper Assassin vind ik zelf dan weer een minder charmant stukje van Hitman, maar nieuwe omgevingen + beloningen zijn altijd welkom.