Daemon X Machina flink verbeterd dankzij demo feedback; krijgt limited edition

Ontwikkelaar Marvelous is flink aan de weg van Daemon X Machina aan het timmeren, zo blijkt wel uit onderstaande door Nintendo uitgebrachte video. Twee minuten lang worden diverse aanpassingen besproken die zijn gemaakt op basis van feedback op de demo van het mechspel.

Enkele van deze toevoegingen zijn levensbalken voor hoofdbazen, gyro-besturing en een lock-systeem. De demo was tussen 13 februari en 11 maart op de eShop te downloaden. Heb jij de demo geprobeerd en ben je benieuwd of ook jouw negatieve ervaringen zijn opgepikt, check dan vooral de video.

Overigens krijgt Daemon X Machina in Europa en Australië een toffe verzameleditie. Naast de game bevat dit pakket een achttien centimeter hoog beeldje, een honderd pagina tellend artbook, een steelbook-hoes en een mooie doos waarin dit alles verpakt zit.

Wat we hiervoor kwijt zijn is nog onbekend. Wel weten we dat Daemon X Machina 13 september moet verschijnen, exclusief op de Nintendo Switch.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Blijf dit een hele aparte titel vinden om vanuit Nintendo op te pakken. Komt misschien ook door de plaatsing (en bijbehorende verwarring) in vorige Direct van E3.

  Gameplay oogt inmiddels wel veel beter afgestemd, maar alsnog trekt het me niet meteen aan om wild te gaan voor dit hele project. Artstyle mag er wel wezen.

 2.   
  mmx's avatar

  Dit is niet mijn soort game.