Dead Rising 4 wordt toegevoegd aan Xbox Game Pass

Een nieuwe maand staat gelijk aan nieuwe games voor mensen die in het bezit zijn van een Xbox Game Pass. Deze maand komen er acht nieuwe titels bij, maar moeten we ook afscheid nemen van wat titels, zo laat Microsoft weten op hun website.

Op 4 juli worden Middle Earth: Shadow of War, My Time At Portia en Undertale toegevoegd. Allen zijn voor zowel console en pc, met uitzondering van Undertale. Een weekje later kunnen personen in het bezit van een Xbox Game Pass aan de slag met LEGO City Undercover, Dead Rising 4, Blazing Chrome, Timespinner en Unavowed. De laatste twee zijn enkel voor pc, waar de rest, met uitzondering op Lego City Undercover, op zowel console als pc meedoen.

Games die ons onder andere gaan verlaten zijn LEGO Movie: The Videogame, Dead Rising 2 en Hitman Season 1. De volledige lijst met titels die verdwijnen mét de data waarop dat gaat gebeuren is te vinden op de website van Xbox.

Tot slot kunnen gamers die een abo hebben straks meedoen aan de Gears 5 Tech Test. Bezitters kunnen zonder pre-order meehelpen aan het testen van de nieuwe VS-modus van Gears 5.

  1.   
    mmx's avatar

    Dead rising 4 wil ik wel eens proberen.