Devolver Digital geeft “dikke korting” op Devolver Bootleg

Voor eenieder die de laatste dagen onder een steen heeft geleefd, welkom terug in de maatschappij. De rest is inmiddels vast op de hoogte van de Steam Summer Sale die zulke hete kortingen biedt dat Piet Paulusma er niet over durft te spreken. Ook Devolver Digital doet mee en smijt met kortingen. Zo ook in het geval van de game Devolver Bootleg, waar je werkelijk een absurde korting op krijgt.

Want zeg zelf, kortingen die rondom de 50 procent schommelen zijn niks nieuws meer. Daarom geeft Devolver Digital momenteel een onthutsende één procent korting op Devolver Bootleg. Eén hele procent! Dat komt al gauw neer op een slordige 4 cent korting. Voor het schamele bedrag van €3,95 kun je nu dus de (soort van) trotse eigenaar zijn van deze bootleg-bundel waarin de volgende games schuilen:

– Enter the Gun Dungeon
– Hotline Milwaukee
– Ape Out Jr.
– Shootyboots
– Super Absolver Mini: Turbo Fighting Championship
– Catsylvania
– PikuBiku Ball Stars
– Luftrousers 3

Mocht je nu niet lauw worden van deze moddervette line-up (of van die grandioze korting… gierigaard) dan spreken de andere Devolver-games als GRIS, Katana ZERO en My Friend Pedro je misschien meer aan. Daar krijg je ook iets meer korting op. De Steam Summer Sale duurt nog tot en met 9 juli, dus een beetje haast is wel geboden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren