Veel nieuwe content voor Belgische Hoverloop

De Belgische ontwikkelaar Not A Company heeft een hele lading nieuwe content toegevoegd voor hun Arena Combat game Hoverloop. Dat momenteel in early access is voor pc, de volledige release wordt verwacht naar het einde van het jaar. De op co-op gefocuste game komt later ook nog naar Xbox One.

Hoverloop

De update brengt als grootste vernieuwingen een nieuwe Team Deathmatch-spelmodus en een onderzeese mijn arena. Daarnaast zijn er heel wat cosmetische voorwerpen en technische verbetering toegevoegd. Op de online multiplayer is het wel nog even wachten, deze staat tegelijk gepland met de volledige release. Voorlopig zullen de (nieuwe) spelers zich moeten vermaken met splitscreen co-op of solo tegen AI-bots.

Hoverloop heeft zoals de meeste indie games een hele geschiedenis achter de rug. Zo haalde het duo uit de Belgisch Limburgse gemeente Peer in april 2017 nipt zijn 15.000 euro doel in de Kickstarter-campagne. Vervolgens lanceerden ze de game begin 2018 in Steam Early Access, het grote succes bleef echter uit. In september 2018 kwam Cronos Interactive erbij als uitgever, waarmee Hoverloop een volledige metamorfose onderging. Sinds maart van dit jaar is de coöperatieve arena game de free-to-play weg ingeslagen. Tot op de dag van vandaag is, met slechts elf reviews op Steam, het spel (voorlopig) nog niet echt doorgebroken.

Meer Hoverloop

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren