Een nieuwe PlayerUnknown’s Battlegrounds-game is in de maak

pubg-nieuwe-game

Voor alle liefhebbers van een chicken dinner is er goed nieuws. De alom bekende PlayerUnknown’s Battlegrounds-franchise krijgt er in de toekomst een telg bij. Hoewel er nog niet bijzonder veel omtrent de game bekend is gemaakt, weten we wel dat een veteraan in de industrie aan het roer van de ontwikkeling staat.

Niemand minder dan Glen Schofield – mede-oprichter van Sledgehammer Games en gelauwerde ontwikkelaar die mede aan Call of Duty en Dead Space heeft gewerkt – heeft met zijn kersverse studio genaamd Striking Distance de eer gekregen om samen met PUBG Corp. deze game op poten te zetten. Voordat alle fanboys helemaal uit hun steelpannetje gaan, let even op. Het betreft hier geen sequel. In plaats daarvan is het een game gesitueerd in het universum van PlayerUnknown’s Battlegrounds en ook geen battle royale-game. Hoe ik dat weet? Omdat Schofield dat zelf heeft gezegd.

Wanneer de game moet verschijnen en op welke platforms is nog totaal onduidelijk, gezien de ontwikkeling nog in de kinderschoentjes staat. Of PlayerUnknown (echte naam Brendan Greene) zelf weer aan deze game gaat meewerken is ook nog maar de vraag, gezien hij ook al niet meer aan PlayerUnknown’s Battlegrounds meeklust. Zodra we er meer over horen, vertellen we het meteen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren