Nieuwe update Call of Duty: Black Ops 4 zorgt voor ophef

De nieuwste update voor Call of Duty: Black Ops 4 zorgt momenteel voor nogal wat ophef. Naast de nodige technische zaken, voegt de update een pay to win-element toe aan de battle royale-modus, genaamd Blackout.

To be exactly zijn er Blackjack’s Stashes geïntroduceerd in Blackout en elke speler kan één Stash oppakken om toegang te krijgen tot de Black Market-wapens die de speler bezit. De wapens die je op deze manier oppakt, zijn alleen bruikbaar voor die speler zelf. Andere spelers kunnen die wapens dus niet oprapen wanneer een speler die laat vallen.

Opzich zorgt dit er al voor dat spelers in Blackout toegang kunnen krijgen tot de exclusieve wapens en het speelveld dus redelijk ongelijk verdeeld is. Bovendien kunnen spelers via de Blackjack’s Stashes alleen wapens krijgen die ze hebben verkregen via Reserves, de lootboxes van de game. Hoewel alles te krijgen is door simpelweg de game te spelen, zijn spelers die geld uitgeven en dus sneller betere wapens krijgen in het voordeel.

Deze hele kwestie is niet direct echte pay to win, maar de community is duidelijk niet te spreken over deze toevoeging en hoopt dat er zeer snel aanpassingen volgen, of liever nog een volledige terugdraai van de nieuwigheid zien. Of Treyarch en Activision hier gehoor aan geven, is overigens nog maar de vraag…

 1.   
  mmx's avatar

  Ik denk dat ze hier niets aan gaan doen.

 2.   
  SaiyanMaster's avatar

  Activision en EA..Cancer van de game industrie

 3.   
  NoobAssPlayer's avatar

  BO4 is sowieso zo unbalanced als maar kan. Met een wapen genaamd de ‘stinger’ kun je je vijand letterlijk opblazen in 2 hits als je er een wapenmod op hebt zitten. Je kunt letterlijk niets tegen dat soort spelers doen.

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @SaiyanMaster: ben je wel helemaal lekker spotten met kanker !!!

 5.   
  mmx's avatar

  @the ultimate gamer boss: dat zeg je goed dat is geen taal voor op GN . Hij mag daar niet mee spotten .