EA gelooft nog steeds in Anthem

Sinds haar release in februari 2019 ligt de game Anthem onder vuur. Zo kent de game een hoop technische problemen en verwijderde de ontwikkelaar onlangs de roadmap van de game.

In een interview met GameDaily geeft CEO Andrew Wilson aan nog steeds in de game te geloven, ondanks de moeilijke start. Wilson wijt de problemen aan het idee dat Anthem twee verschillende groepen gamers aanspreekt.

De eerste groep zou meer op zoek zijn naar de traditionele BioWare game, verhaal-gedreven. De andere groep zou meer op zoek zijn naar actie-gedreven content. Wilson geeft aan dat deze twee groepen pas samenkomen als je 30 á 40 uur in de game hebt zitten. Dit zou ervoor zorgen dat twee spelers, ieder op zoek naar een andere speelstijl, niet lekker samen kunnen spelen tot dat punt, aldus Wilson.

Toch gelooft Wilson dat de wereld van de game interessant en rijk genoeg is om te blijven onderzoeken. Hij geeft in het interview aan dat de teams van BioWare nog elke dag hard werken om de beloftes, die zij voor de release van de game maakte, na te komen.

Geloof jij nog in Anthem? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  Supermanneke's avatar

  Ze hebben de wereld klaar, nu de content nog…

 2.   
  mmx's avatar

  Warm hè !! Geen tijd voor een reactie zit lekker buiten met een kouwe klets. Proost EA op betere tijden !

 3.   
  mattioza's avatar

  Begrijpelijk, gelukkig ook voor de spelers dat Anthem gekocht hebben. Er zijn wel nog games die na een moeilijke start, na de nodige updates, nog relatief populair geworden zijn. Zoals een Destiny 2 en Star Wars Battlefront 2.

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  Zelfs evolve ziet er beter uit en naar mijn mening ook ideeen gecopierd

 5.   
  Dieterkn91's avatar

  Het spel zit goed tot je lvl30 zijdt en dan loopt tegen de muur en moede wel 100 keer die zelfde missie spelen maarja als ea hun game makers opjagen dat het snel moet uitkomen dan krijgde een spel dat mar voor mss 50% af is, want werd verkocht zonder de game te testen en waar de fouten zaten enz… Is dat ze juist aan het geld denken

 6.   
  Daniel Z's avatar

  Haha, maar wij niet.