Prijsvraag: Win een zomers Super Mario Maker 2 badlaken

Vanaf 28 juni ligt Super Mario Maker 2 in de winkels en om dat te vieren hebben wij een unieke prijsvraag voor jullie klaarstaan. Het is namelijk een zomers strandlaken dat helemaal in het teken staat van de game! Wij mogen drie exemplaren weggeven! We geven er twee weg via de website en één via Twitter!

Meedoen is simpel! Laat ons in de reacties weten waarom jij deze handdoek verdient! De persoon met de leukste, grappigste of mooiste reden belonen wij met deze unieke goodie! Heel veel succes en wie weet zien we je binnenkort wel stralen op het strand!

Bekijk onze Top 5 beste 2D-Mario-levels
Lees ook de Super Mario Maker 2 preview
Bekijk ook de Super Mario Maker 2 videopreview
Luister de GN Podcast (vanaf 29:43) over de game

 1.   
  kev110's avatar

  Ik wil deze graag winnen voor mijn vakantie in spanje

 2.   
  BozeBever's avatar

  Voor eenieder die altijd al eens half-naakt boven op twee besnorde Italiaanse loodgieters heeft willen liggen. Wie wil dat nu niet?!

 3.   
  KurtCobain's avatar

  Ik wil dit laken winnen omdat ik dan op vakantie niet meer een uur hoef te wachten in de rij voor een smerig omkleedhokje, maar in plaats daarvan gewoon het laken om me heen kan wikkelen om me om te kleden 🙂 en het matcht ook gewoon geweldig bij mijn super mario slippers

 4.   
  mmx's avatar

  Schitterend !!!!!!!!!!!!deze wil ik dolgraag winnen voor mijn Dochter.

 5.   
  Saeri's avatar

  Ik wil deze graag winnen want ik heb geen strandlaken

 6.   
  Kamelot2's avatar

  Awsome! Must have haha ❤

 7.   
  Reiverdemon's avatar

  Je hebt een date in no-time. Laat maar komen dat ding.

 8.   
  darroox's avatar

  Mijn neefje is helemaal in super mario maker als hij dat krijgt dus dit is een mooi begin !!

 9.   
  DB Ries's avatar

  Mijn body is nog glow in the dark. De reden om met dit badlaken toch ëens vanachter de console naar buiten te gaan.

 10.   
  Broodbeleg's avatar

  Leuk! Ik wil graag winnen, want ik heb nog geen badlaken in mijn uitzet zitten.

 11.   
  jillbo's avatar

  Wat ontzetten leuk! Als sinds ik uit mijn ei ben gekropen ben ik een enorme fan van Mario! Als heel klein kindje wilde ik zelfs met Mario trouwen. Een stoere Italiaanse loodgieter, dat is toch super schattig! Nu, intussen al heel wat jaartjes ouder, vind ik Mario nog steeds een heel leuk mannetje. Ik zou heel graag deze zomer lekker op mijn Mario handdoek stralen op het strand. Echt super! 😀

 12.   
  mvoske's avatar

  Wow, deze zou ik hééél graag winnen! Ik heb deze week samen met mijn vriendin ons eerste reisje geboekt naar Italië, toevallig het land van deze twee broeders. Ik heb Mario Maker 2 al een hele tijd in pre-order staan, dus wees maar zeker dat die samen met mijn Switch meegaat om enkele leveltjes te bouwen langs het zwembad. Hoe geweldig zou het zijn moest dat kunnen op dit badlaken? Maakt meteen heel de reis in Mario-thema! 😀

 13.   
  Dynaw's avatar

  Oh wauw, is is geniaal, erg leuk! Ik doe mee. 🙂

  Mijn reden is dat hij perfect zou zijn voor het balkon in mijn stoel. In een Thaise cel is het nog koeler dan hier, zoiets zou heel goed uitkomen! Verkoeling in style.

 14.   
  henk321's avatar

  omdat ik dan helemaal in de vakantiestemming kom

 15.   
  bambam1979's avatar

  Als Mario fan van het eerste uur kan zo’n strandlaken niet ontbreken als we over twee weken aan de Spaanse kust liggen. Al zal mijn zoon hem wel al te graag in willen pikken. Gaat nog spannend worden dan. Zal moeten delen. Maar voor Mario hebben we dat over.

 16.   
  Tinuzz's avatar

  Op zn badlaken kan je hele stoute dingen doen in de duinen 😉 dat is precies waar ik hem voor zou gaan gebruiken lol. En win ik ben niet doe we het zonder badlaken lol

 17.   
  sayoki's avatar

  Ik maak deze zomer graag reclame voor Super Mario Maker 2.

 18.   
  moontje's avatar

  elke echte gamer en Mario fan verdient zon geweldig laken ik ook dus ik ben dol op Mario en het is te warm om druk te gamen dus neem ik Mario maar mee naar het strand

 19.   
  JorickJuh's avatar

  Dus, ik zou mijn eerlijke antwoord geven. Ik wil er iets mee maken dat het badlaken weer in gaat rollen als je weg gaat en dat wil ik doen met Lego mindstorms! Maar ik heb thuis geen badlaken dus dat kan daar erg goed mee! En mijn geluk is dat ik dan van Nintendo en Mario ben❤️! So i can’t wait for smm2

 20.   
 21.   
  jkampmeijer's avatar

  Ik wil graag in stijl (dus met Mario Maker 2 badlaken) op het strand een Mario level maken met zand, schelpen en wat het strand nog meer biedt aan bouwmaterialen.

 22.   
  MaTriXX's avatar

  Ik ga volgende maand voor het eerst in 40 jaar een weekje op vakantie, we gaan naar de camping :D, dit zou natuurlijk erg vet zijn als ik als 40 jarige op de camping loop met dit badlaken.

  Kleine toevoeging, mocht ik winnen volgt er uiteraard een foto bij het zwembad met dit geweldige badlaken, foto zal ik dan in PB naat Peter sturen :D.

  Succes allemaal.

 23.   
  JamesHond's avatar

  ik wil dit badlaken omdat ik hiermee wel schaamteloos met mijn pizzabuik op het strand kan gaan liggen 🙂

 24.   
  wimtim's avatar

  mijn kleinzoon gaat uit zijn plaat als de naam van opa hier als winnaar staat

 25.   
  Errow's avatar

  Jaaa nou wat denk je zelf, terwijl ik op het strand vierkante koelboxen met vraagtekens stapel, zodat ik mijn snor kan drukken op het werk, moet ik natuurlijk wél iets hebben om mijn buis te bedekken.

 26.   
  Fideel's avatar

  Joepie, voor onze vakantie aan zee!

 27.   
  King Bowser's avatar

  Ik verdien deze omdat ik binnenkort op vakantie ga naar Center Parcs. En met mijn bad ass Nintendo tattoo, moet ik natuurlijk wél shinen met deze bad ass SMM2 badlaken. Want zeg nou zelf, dan straal je super vet uit dat je een Nintendo fan bent hihi.

 28.   
  KeizerMax's avatar

  Deze handdoek zou voor mij het ultieme kroon zijn op het maandenlange wachten naar deze geweldige game die nu eindelijk gearriveerd is. Met deze handdoek zal ik de stranden van van over de hele wereld belopen (indien ik hem win…) en iedereen vullen met jaloezie dat ik het spel en de handdoek heb.

 29.   
  elfheeftlol's avatar

  Ik verdien hem omdat ik kijhard heb gewerkt en de grootste fan van super mario maker 2 ben