Toekomstige games van Take-Two worden misschien wat korter

Red-Dead-Redemption-2-Take-Two-games-worden-misschien-korter

De meest recente kneiters van Take-Two, zijnde Grand Theft Auto 5 en Red Dead Redemption 2, zijn stuk voor stuk games waar je aardig wat uren in kunt steken. Het nadeel daarvan is wel dat het ontwikkelen ervan tergend lang duurt. Take-Two’s CEO Strauss Zelnick is daar zich ook behoorlijk van bewust, dus wat hem betreft is een andere aanpak qua ontwikkelen een reële optie.

Gedurende E3 heeft de beste man in een interview met GamesIndustrie.biz te kennen gegeven dat men bij Take-Two de optie van post-launch content aan het overwegen is. Hierdoor kan het ontwikkelteam zich focussen op de kern van de game en na de launch blijven doorwerken aan additionele content. Gezien het voor andere ontwikkelstudio’s ook lijkt te werken, is het volgens hem de ideale manier om het hiaat tussen twee games in een serie te verkleinen.

“It’s possible that games may be a bit shorter than they were in certain instances. It’s possible that the ability to deliver content on an ongoing basis for a long time after an initial release of a hit would mean that perhaps that initial release wouldn’t be as long in terms of number of hours of gameplay as previously had been demanded in a world where that was all you were getting.”

Nu hebben we hier nog steeds te maken met Take-Two, één van de uitgevers die inmiddels bekend staat om diens microtransactie-shenanigans. Iedereen die wel eens een NBA 2K-game heeft opgestart weet over welke schandalige microtransacties ik het heb, al wist Take-Two met GTA 5 de gemoedsrust van de spelers met beloftes te sussen. Laten we daarom hopen dat dit geen manier wordt om nog meer knaken uit de knip te schudden.

 1.   
  PSPfreaky's avatar

  Waarom? Kijk eens hoeveel GTA V heeft opgebracht (kosten van de game weggelaten). Daar droomt iedereen van lijkt me.

 2.   
  someone else's avatar

  Jeeeey nog meer games die niet af zijn

 3.   
  bartofzo's avatar

  Als ze dan maar wel singleplayer dlc gaan maken en niet alleen voor online